FULL HD - HYBRID
Høj billedkvalitet betyder flere detaljer og bedre overblik For at kunne genkende personer eller se andre detaljer på dine optagelser er det nødvendigt med en høj billedkvalitet.
REDUCER TYVERI OG SVIND
PROFESSIONEL INSTALLERING
Investeringen er hurtigt tjent hjem Tyveri og svind er udgifter, der kan reduceres. Ser man problemet i øjnene, kan der være mange penge at spare. Et eksempel: for hver million en detailbutik omsætter for, stjæles der gennemsnitligt for 10.000 kr Videoovervågning fra Diamig kan hjælpe med at reducere det tal fra kun 16 kr. pr. dag! Hvis tallet for svind i din forretning på dagsbasis er større end 16 kr./dag, kan der være penge at spare ved at installere videoovervågning. Professionel installering – nemt og hurtigt! Du kan selv skalere din opgradering efter behov med det antal HD- kameraer, du ønsker. Har du allerde en kameraovervågning kan den nye optager og kameaer, genbruge dine eksisterende kabler og strømforsyninger* - Og derfor kan opgraderingen ske hurtigt og uden større indgreb!

Lynhurtig TV Overvågning - Kombinerer Standard og Full HD Kameraer

© Diamig VideoTeknik - Tel +45 49 19 20 21 - Mail. info@diamig.dk - alle priser er i DKK eks. moms.
(45) 49 19 20 21
BEDRE OVERBLIK

Følg med hvor som helst!

Professionel overvågningssoftware medfølger, licensfri uden skjulte omkost- ninger! Med softwaren kan du følge med hvor som helst, via din computer, smart phone eller tablet. Som ekstra tilkøb, er der er mulighed for at tilslutte bl.a. mikrofon, kamera, Adgangskontrol, Alarm, POS kassescan så man kan følge kassestrimmel og video sammen!
SUPER-HD8000 KAMERAER
Stort udvalg af Professionelle SUPER- HD8000 Kameraer, som passer til de fleste behov og krav! Fx: Mini-kameraer som kan skjules. Nummerplade-kamraer som tydeligt gengiver nummerpladen. Smart-tracking-kameraer med Pan, Tilt, Zoom som aut. følger objekter som bevæger sig i et givent område, og med smart infrarødt LED lys som aut. følger kameraets zoom!
BRUGERVENLIG BETJENING
Betjening og software er bruger- venlig med dansk vejledning. Systemet sørger selv for at slette og optage oveni de ældste optagelser efterhånden som dagene går, helt automatisk.

Revolutionerende Nyhed!

DIAMIG SUPER-HD8000P løsning, kan tilsluttes alle gængse kamera- overvågningsløsninger, således kan man nemt kan opgraderes sin nuværende løsning til SUPER-HD kvalitet, eller nemt etablerer nyt anlæg! SUPER-HD8000P løsning er velegnet til alle typer af virksomheder, bolig- foreninger, butikker, butikskæder, det offentlige m.v. Her opnår man ultra skarpe billeder og video med mulighed for at zoome ind i billedet både ved ”live” og ”playback” SUPER-HD8000P Multi-Hybrid-optager - kan tilsluttes HD-TVI, HD-IP ONVIF, HD-AHD og Analoge kameraer …

LØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV!

*kræver Coax eller PDS-kabling,12VDC forsyning, og at det er funktionsdygtigt.
Bemærk at 1 stk. HD kamera svarer til ca. 5-6 stk. standardkameraer. Alle Diamigs systemer er brugervenlige og kan tilgås via pc’er, Tablets, Smart-Phones.

Hvilken løsning er den rigtige for jer?

Hvis du ikke lige kan overskue vores færdig-pakkeløsninger, så hjælper vi gerne med at rådgive og skræddersy en løsning så den passer til netop jeres behov og ønsker!

The Missing Link - Nu er dén her!

Multi-Hybrid Videoserver samler alle gængse overvågning systemer i ét